Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از گاردین نوشت: صحت اصالت ده‌ها تابلو نقاشی «گویا» ـ هنرمند مشهور اسپانیایی ـ این روزها توسط یک تاریخدان برجسته هنر در بریتانیا زیر سوال رفته است. او مدعی است این‌ تابلوها توسط خود «گویا»‌ خلق نشده‌اند و در حقیقت توسط برخی از دستیاران کارگاه‌های متعدد این نقاش اسپانیایی کشیده شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهکارهای جعلی سرقت تابلوی گویا در آمریکا

«ژولیت ویلسون بارئو» که یکی از کارشناسان آثار «گویا» است، در گفت‌وگویی با نشریه «گاردین» بیان کرد: «موزه‌ها باید آن دسته از آثارشان را که به «گویا» مربوط هستند دوباره مورد بررسی قرار دهند.»

او معتقد است بارها شاهد فروخته‌ شدن تابلوهای نقاشی به اسم «‌گویا» در حراجی‌های مختلف بوده در حالی که اطمینان داشته این تابلوها توسط افرادی با مهارتی به مراتب کمتر از «‌گویا» خلق شده‌اند.

«ویلسون بارئو» این وضعیت ‌را «چیزی شبیه به میدان جنگ» ‌تشبیه کرد و گفت: «‌تابلوهای نقاشی که مشخصا تردیدبرانگیز هستند هنوز هم عمدا یا سهوا به عنوان آثار «گویا»‌ فروخته می‌شوند. همه می‌خواهند یک تابلو نقاشی توسط «گویا» خلق شده باشد.»‌

«‌ویلسون بارئو»‌ همچینین تاکنون مدیریت چندین نمایشگاه بزرگ آثار «گویا»‌ در موزه «‌دل پرادو» و «آکادمی سلطنتی هنر» را برعهده داشته است.

او معتقد است ده‌ها اثر منسوب به «گویا»‌ باید دوباره مورد بررسی قرار بگیرند که این کار سال‌ها تحقیق را می‌طلبد.

این کارشناس آثار هنری می‌گوید: «ما سال‌هاست که از مشکلات این کار (تایید صحت آثار «گویا» مطلع هستیم) اما اکنون زمان آن فرا رسیده تا تحقیقات را آغاز کنیم. تقریبا هر موزه‌ای که از آثار هنری «گویا»‌ نگهداری می‌کند دست کم یک تابلو نقاشی بحث برانگیز را در مجموعه خود جای داده است. برخی از این تابلوها به طور مشخص آثار تقلبی هستند که در سال‌های نه چندان دور نقاشی شده‌اند، اما تعدادی از آن‌ها به دستیاران کارگاه‌های متعدد «گویا» تعلق دارند.»

«‌ویلسون باردو» با اشاره به این که بخشی از این مشکلات به اموال کارگاه سال ۱۸۱۲ «گویا»‌ بازمی‌گردد، افزود: «ما فکر می‌کردیم هر آنچه که در فهرست اموال این کارگاه به ثبت رسیده به «‌گویا» تعلق دارد. با گذشت زمان من به این نتیجه رسیدم ممکن است برخی از آن‌ها به دست خود «‌گویا» خلق نشده باشند. مساله این است که «گویا»‌ همچون سایر هنرمندان بزرگ تاریخ کارگاهی فعال با حضور و شرکت دستیارهایش داشته است، در نتیجه بسیاری از این نقاشی‌ها با اینکه ممکن است توسط فردی به جز «گویا» خلق شده باشند اما همگی به عنوان خروجی کارگاه «گویا» شناخته می‌شوند.»

این تاریخدان هنری افزود: «موزه «متروپولیتن» نیویورک، تاکنون نام «گویا»‌ را از چندین تابلونقاشی مجموعه‌های خود برداشته است اما موفق نشده صاحب اصلی این آثار و زمان مشخص خلقشان را تشخیص دهد.»

«‌فرانسیسکو گویا» که از سال‌های ۱۷۴۶ تا ۱۸۲۸ زندگی کرده است،‌ برای خلق‌ شاهکاری‌هایی از جمله مجموعه تابلوهای نقاشی فجایع جنگ شناخته می‌شود.

کد خبر 474094 برچسب‌ها نقاشی - نقاشان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نقاشی نقاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۹۶۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ابن بابویه قمى به شیخ صدوق مشهور شد؟ + فیلم

نقل احادیث و روایات ائمه به درستی کاری بود که در گذشته توسط همگان انجام نمی‌شود و برخی از افراد به دلیل سودجویی و منفعت طلبی به تحریف احادیث و روایات می‌پرداختند، اما ابن بابویه قمى به دلیل خارج نشدن از راه صواب برای نقل حدیث از ائمه (ع) به ویژه امام صادق (ع) و امام باقر (ع) به شیخ صدوق مشهور شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (19 اردیبهشت)
  • سیل استادیوم‌های مشهور برزیل را غرق کرد | عکس
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (18 اردیبهشت)
  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (17 اردیبهشت)
  • (ویدئو) خلق نقاشی‌های شگفت‌انگیز با ذره‌بین
  • چرا ابن بابویه قمى به شیخ صدوق مشهور شد؟ + فیلم